Over mij

 

Mijn verzamelpassie is begonnen met een kepie van de gemeentepolitie op mijn tiende. Deze heb ik ooit gekregen toen via een vriendin van mijn mama. Zij wist dat ik van kleins af zeer gefascineerd was door alles wat met brandweer en politie te maken heeft. Mijn ouders waren gescheiden en elke tweede en laatste zaterdag van de maand ging ik samen met mijn papa naar het  politiemuseum in Wommelgem. Daar groeide mijn fascinatie voor het verleden van de  gemeentepolitie, de uniformen en de hoofddeksels die ze droegen. Mijn papa kende ook iemand in het museum en daardoor werd mijn passie ook stilaan omgezet in een verzameling van politiespullen. Ik bouwde toen een collectie op, en in de loop der jaren is mijn collectie uitgebreid door verschillende soorten uniformen, graden en hoofddeksels. 

We zijn intussen bijna twintig jaar verder en mijn verzameling blijft groeien. Mijn collectie is enorm gegroeid door de hulp van verzamelaars, oud gedienden en operationele leden van de politie. Ik ben deze mensen dan ook enorm dankbaar voor de hulp die ze geboden hebben en nog steeds bieden bij het vergroten van mijn politieverzameling.

 

Neem gerust een kijkje op mijn website en geniet van mijn verzameling. Ik hoop dat jullie er even veel van genieten als mij. Laat gerust ook een berichtje achter in het gastenboek of stuur me een mailtje met wat jullie er van denken. 

 

 

Met vriendelijke groeten,

 

Dylan