Uniformen & Toebehoren

Naamplaatjes

Basis,- Midden Kader

PZ Antwerpen

Basis,- Midden Kader

PZ Brussel hoofdstad Elsene

Officieren Kader - PZ Antwerpen

Officieren Kader - PZ Sint-Niklaas

Basis,- Midden Kader

PZ Berlare-Zele

Officieren kader -Korpschef - PZ Hamme - Waasmunster

Basis,- Midden Kader

Scheepvaartpolitie Antwerpen

Das

Clip das van het huidige uniform

Riem

broeksriem basis kader & middenkader

Broeksriem Officieren Kader ( GEZOCHT )

Uniformen

Hemd lange mouwen met Nederlandstalig opschrift politie. Met de graad van Hoofdcommissaris van politie (Lokale politie).

Hemd korte mouwen met Nederlandstalig opschrift politie. Met de graad van Commissaris van politie (Federale politie).

Polo met Nederlandstalig - Franstalig opschrift politie - police. Met de graad van Agent van politie (Lokale politie).

Blauwe polo met Nederlandstalig opschrift politie, deze polo werd gedragen door het ORIDA fiets team van de politiezone Antwerpen tot 2015.

Fleece trui korte rits met Nederlandstalig opschrift politie. Met de graad van Hoofdinspecteur van politie (Federale politie).

Fleece trui lange rits met Nederlandstalig opschrift politie. Met de graad van Eerste inspecteur van politie (Lokale politie).

Pull met ronde hals met Franstalig - Nederlandstalig opschrift police - politie. Met de graad van Commissaris van politie (Lokale politie).

Zomerblouson met Nederlandstalig opschrift politie. Met de graad van Hoofdinspecteur van politie (Federale politie) en borsthanger scheepvaartpolitie.

Uniform handhaving openbare orde met Nederlandstalig opschrift politie. In vele politiezones is dit uniform hernieuwd en kunnen nu ook de velcro graad en naambordjes op het uniform geplaats worden. 

Kogelwerende vesten

De oranje Kogelwerende vest deed dienst bij de Antwerpse politie in de periode van 2004 tot 2012. Met Nederlandstalig opschrift politie.

Deze kogelwerende vest doet dienst bij de politiezone Sint-Niklaas en word tot op heden nog steeds gebruikt. Met Nederlandstalig opschrift politie.

Kogelwerende vest van de politiezone Brussel, deze kogelwerende vest beschermt politie mensen tegen zwaardere munitie. Met Franstalig - Nederlandstalig opschrift police - politie

Verkeersmantels en fluohesjes

Fluohesje met Franstalig - Nederlandstalig opschrift police - politie.